Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde takılması gereken parçadır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Web sitesine giriş yaptığım andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan proseste, Aydınlatma Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin meselelendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine açıkça rıbindirimın olduğunu onaylama, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yangın kapısı ederı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yerında bilirkişi ve sertifikalı literatürçılarımızın yardımları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

 Binanın eş merdivenlerinin yangın ve vesair ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Yangın güvenlik hollerinin duvar, tavan ve tabanında tek kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılması gerekir.

Ayrıca emniyetli boşaltma karınin merdiven çokliği 80 cm'den azca olmamalıdır. Yaygınlik 80 cm'den azca ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan olabilir.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son merhale eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol altına tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını yangın kapısı engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; Yangın Kapısı ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek karınin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page