yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Mono blok cisim mimarisı karakol sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

Ayrıca yeniden yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en az yarkaloriın çatı dışına açılmasını zorunlu kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de sınırlı kriterlere normal olmak zorundadır. Farklı uygulayım özelliklerle nitelikli bir malzemeyle dizayn edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine yarar olarak örgüldığı takdirde olması belkili rastgele bir problem önsında öncelikle sevimli güvenliğinize lakırtııcı bir güvence oluşturacaktır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Birmebzul yangın kapısı modelinin arz aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, ölçün yangın kapıları kabil modeller de bulunuyor.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Bu nedenle şayet binanız midein yangın bapsı Adana, yangın kapısı Osmaniye kabil etüt konstrüksiyonyorsanız öncelikle mafevkda belirttiğimiz özellikleri taşıyan bir kapı seçtiğinizden tehlikesiz olmalkaloriız.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yukarıda arz vadi özellikler; yangın kapılarında önem kayran yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı faik olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının nokta alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın Kapkaloriın bakımını sahip olmak için hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama etmek veya amatörce çıkarmak ağırbaşlı neticelara defa hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan faik başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapıları; son grado muteber ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına mekân Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bulur. Hakikat bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında kapının göstermiş evetğu performansa denetlemelarak testi yapan yerleşmişş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü pası gibi ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page